Ring Fogadó, Mogyoród

2 Vélemény
Ring Fogadó
Gödöllői Utca 77
2146 Mogyoród
Pest
(28) 440 556
(70) 331 3872
(70) 331 3827
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A mogyoródi Hungaroring Forma 1-es autópálya mellett várja Önt és kedves családját, az egész évben nyitva tartó, saját étteremmel rendelkező Ring Fogadó. A 17 szobával rendelkező panzióban összesen kb. 40 - 45 fő elhelyezésére van lehetőség.
A szobák 2 - 3 - 4 ágyasak. Minden szoba saját fürdőszobával és TV-vel van ellátva.
A ház előtt, autók elhelyezésére alkalmas saját parkoló áll rendelkezésre a gépkocsival érkező vendégek részére.


Cégleírás
Étlapunkon a hagyományos magyaros ételek mellett megtalálhatók a konyhafőnök egyedi specialitásai is. Családias környezetben, nagy étel- és italválasztékkal állunk vendégeink rendelkezésére. HACCP rendszer szerint működő konyhánk több környékbeli településen is biztosítja a szociális és közétkeztetést. Több éves tapasztalattal vállaljuk esküvők és egyéb családi valamint céges rendezvények lebonyolítását. Cégek számára ideális környezetet biztosítunk tréningek megtartásához.
Idegen nyelvű leírás
Lake Balaton is the biggest and one of the most beautiful lakes in Central Europe. The tourists visiting here can have a complete rest, enjoy the sunshine, bathe in the soft, mildly alkaline water. And taste the excellent local wines. There is a whole range of entertainments, there are facilities for many branches of sports and numerous opportunities for excursions.
Balatonfüred is the best-known and most famous resort-town on the northern shore. The attractive building of the Ring-pension can be found in the town-centre in pleasant surroundings. Our boarding-house has 12 comfortable rooms (8 of them with balconies) with 2-3 beds, a private bathroom and a marvellous view.
There are colour TVs in all rooms with 13 satellite channels.
Kulcsszavak:
Szállás, Szálláshely, Panzió, Panziók, Szállók, Szálloda, Szállásfoglalás, Hotel, Apartman, Utazás, Olcsó szálláshely, Olcsó szálláshelyek, Esküvők, Rendezvény, Mogyoródi hotel, Mogyoródi szálloda, Mogyoródi szálláshely, Mogyoródi szállások, Ring fogadó
Ring Fogadó a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Lakodalom a Ring-ben

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Itt volt a lagzink. A fogadósnő mindent megígért, hogy minden jól megy, sokéves tapasztalat stb. Pl. nálunk nem lesz az, hogy a vendégek egyik fele már jóllakott, amikor a másik még meg sem kapta az ételt. Persze, hogy így lett. Amit ő mondd, oszd el 10-el. A díszítést magunk csináltuk (és nem a fiacskáját kértük fel erre), és valahogy egy létrát sem tudtak előkeríteni (miközben épp felújítottak). Apropó, felújítás. Sok a szúnyog, a nászutas szobánkra egy szó volt jó: siralmas. Melegvíz nem volt, 2 külön ággyal (mondom, nászutas!). Ajtó nehezen nyílt, felszerelés minimális. Lagzi vége: kajaosztás. Hát erről még sose hallottak, persze. Nagy nehezen becsomagolták a sütiket: sós-édes egyben. No comment. Rossz szájízünk maradt. Pozitívum az volt, hogy olcsó volt, és a kaja valóban finom volt. De összességében olcsó húsnak híg a leve...
## szállás# fogadó# ring# lakodalom
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Ring Fogadó

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Hangulatos étterem,és szálláshely.Pesthez közel,de nem pesti árakon.Rendezvényekre,különösen esküvőre,hangulatos,ideális helyszín.Konyháján remekül főznek,mint azt egy esküvőn tapasztaltam.Innen számos kirándulást tehetünk a környen,pl.Aqapark,Formal pálya,pincesor.
## étterem# panzió# fogadó
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Ring Fogadó részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Gödöllői Út 23.
  2146  Mogyoród
 2. HANGULAT U. 11.
  2146  Mogyoród
 3. Ipar U.
  2146  Mogyoród
 4. Ivacs U. 19.
  2112  Veresegyház
 5. Vörösmarty Tér 4.
  2151  Fót
 6. KEMÉNY GUSZTÁV UTCA 14.
  2151  Fót
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete