Shar-Pei Balinor Kft., Mogyoród

1 Vélemény
Shar-Pei Balinor Kft.
Gödöllői Út 121.
2146 Mogyoród
Pest
Mobil:
(20) 957 0789
Fax:
(28) 440 135
Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Leírás

A Shar-Pei kínai eredetű fajta. Fő feladata a nyájak a lakóhelyek védelme volt. Később gladiátorkutyát neveltek a fajtából. Mivel az állam hatalmas adót vetee kis fajta tulajdonosaira, a shar-pei csaknem teljesen kihalt.


Cégleírás
Hazánkban 1990-ben törzskönyvezték az első shar-pei kutyákat. A mi első kutyánk 1991-es születésű, akkor a 79. volt az országban (SCHAU-LUNG CINI). Ő volt nálunk az ősanya. Minden almából meghagytun 1-1 kiskutyát továbbtenyészéts céljából.
Majd 1994-ben vásároltunk egy kan kutyát is. Megkezdődött a kiállításokon való, intenzív részvétel, eközben elindult az 1994-ben született ZSENI nevű kutyánk kiállítási karrierje is, aki szuka létére még a fajtagyőztesi címet is elnyerte. (Első kenel nevünk: FALU GYÖNGYE-MORGÓ.) ZSenit követte RANCIPÁN. Ez a kutya hozta meg a nagy kiugrás-t.
Egyre több kiállítás, egyre több győzelem, egyre több elismerés. Saját tenyésztésű kiskutyáinkat bármikor meg lehet tekinteni és vásárolni.
Kulcsszavak:
Állattenyésztés, Kutyatenyésztés, Állat, Kutyatenyészet, Dog, Kenel, Shar pei, Kutya, Deka, Hund, Állati, Péter, Term, Balinor, Shar pei kutyák, Sleisz
Shar-Pei Balinor Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

shar-pei

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

1996-ban ismertem meg Sleisz Peter es csaladjat, amikor Rancipan Elli nevu kiskutyamat vasaroltam toluk. Azota sok ev telt el, es legnagyobb sajnalatomra mar "elveszitettem" ot. De mindig eszembe jut milyen szeretettel, es segito szandekkal fogadtak Sleiszek engem otthonukban. Hogyan segitettek az elkovetkezo evekben szakmai tanacsokkal a kutyatartast, es tenyesztest illetoen. Szinte mindent toluk tanultam. Talan ezuton megegyszer megkoszonhetem a segitseguket! Koszonom! Minden leendo shar-pei tulajdonosnak ajanlom, hogy latogasson el Mogyorodra, es vegye fel a kapcsolatot Peterrel es csaladjaval!

Írjon véleményt a(z) Shar-Pei Balinor Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. GÖDÖLLŐI ÚT 18.
  2146  Mogyoród
 2. Gödöllői U. 75
  2146  Mogyoród
 3. Szántó 51/A
  2146  Mogyoród

 4. 2146  Mogyoród
 5. Dózsa Gy. U. 19
  2146  Mogyoród
 6. VERESEGYHÁZI U. 9.
  2146  Mogyoród
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete